Disclaimer

Beste Wall Street Professional gebruiker,
Door middel van de onderstaande link kunt u de Wall Street Professional instellingen van Bert van Arkel importeren. Deze instellingen zullen met enige regelmaat worden bijgewerkt.

Bert's instellingen betreffen:
1. Alle koersmonitoren
2. De grafiekindelingen per fonds voor de verschillende groepen, waarin:
indicatoren, lijnen en kleurstellingen. Er zijn verschillende grafiekindelingen voor week, dag en uurgrafeiken.
3. Custom Design Indicator: Dit zijn indicatoren die precies aangeven wanneer er volgens het voortschrijdende gemiddelde aldus Bert gekocht zou moeten worden. In de toekomst zal er ook een CDI voor hogere toppen & hogere dalen worden toegevoegd. Voor het gebruik van Custom Design Indicators is EXCEL vereist.

Houdt echter rekening met de volgende punten:
A. De bestanden zijn alleen geschikt voor het nieuwe Wall Street Professional Programma en dus niet voor het oude 'Wall$treet voor Windows'.
B.In een dialoogscherm kunt u aangeven wat u wel en wat u niet wilt installeren. De opties die u wel wilt installeren zullen eventueel bestaande bestanden overschrijven. Uw eigen instellingen kunnen dus overschreven worden waarna u ze dus definitief kwijt bent.
C. Niet alle indelingen zijn nog compleet, maar worden met de week wel steeds vollediger. Het maken van een regelmatige update wordt dus aangeraden.
D. Uitvoering van onderstaande link is op eigen risico.

Akkoord, ga verder.